Hlavní navigace

Názory k článku Zrychlete správu souborů s aplikací FileMind

  • 12. 5. 2020 7:56

    Jaroslav Procházka (neregistrovaný)

    Staré windousy XP měly funkci "Aktovka". Tento nástroj byl ideální pro zálohování souborů na flešce. Složky se soubory, které byly uloženy do "Aktovky" na flešce vždy po připojení flešky k počítači zkontroloval, a nabídl jejich aktualizaci, tedy pouze těch, které byly aktualizovány. Současně nabízel akci u jednotlivých souborů neprovést nebo novější soubor přepsat starší verzí.
    Současné gůglmraky v případě nechtěného smazání souborů nebo poškození souboru, žádnou možnost nápravy nenabízejí. Navíc, do "Aktovky" bylo možné soubory z jiných počítačů než z toho, se kterým byla spárována dostat pouze "přesunutím" nikoli "zkopírováním". To mělo tu výhodu, že se nemohly na ní nakopírovat škodlivé soubory bez mého vědomí. Mohly se nakopírovat pod "Aktovku" na flešku, ale tam byly vidět. Nebo se nějak vlámaly do "Aktovky", ale pak vymizela funkce "Aktovka". K souborům jsem měl přístup, ale nešly automaticky aktualizovat. Tím chrání i můj centrální počítač, kde mám veškerou důležitou práci, a který nemám připojený k internetu.
    Kdyby jste takovou funkci do svého správce zařadily, tak Váš produkt okamžitě koupím, protože Widows 10 a výš tento fígl nemají.