Hlavní navigace

Mezitím v Japonsku: Levné domácí kino pro každého

Japonsko po sérii různě úchylných soutěží vychrlilo do světa nový hit, který si může vyrobit naprosto jednoduše a prakticky zadarmo úplně každý. Jedná se o kartonové domácí kino pro váš tablet či smartphone.
Coudy 25. 6. 2015

Sdílet

Jak již bylo výše zmíněno Japonsko je známo svými svéráznými trendy, které se mnohdy nedočkají pochopení od ostatního zbytku populace.

Posledním masovým trhákem na japonských ostrovech je domácí kino z kartonu. Celý výrobek je navržen tak, aby umocňoval zážitek ze sledování vámi oblíbeného filmu či seriálu. Všechno co budete potřebovat je papírová krabice a vlastní přenosné multimediální zařízení. To je vše. Nezní to kdoví jak technicky a propracovaně, ale řadě milovníků filmů z Japonska to bohatě stačí.

Výroba

Na dno velké lepenkové krabice, vyřežeme otvor velký dle vašeho multimediálního zařízení. Přiložíme na otvor zařízení a přilepíme. Poté jen již stačí vyřezat na vrchní straně krabice otvor pro krk a to je vše.

Krabice slouží pro utlumení okolních zvuků a hlavně světla, v podstatě tak jednoduše umocňuje zážitek ze sledování. Kdykoliv se tak můžete nerušeně sledovat vámi zvolený film či seriál a to dokonce i třeba během obědové pauzy v práci.

Pro představu přikládáme pár snímků jednotlivých uživatelů z Twitteru. Pro ty z vás, kteří jsou méně technicky zdatní je tu následující video na youtube z jednoduchým manuálem pro výrobu, který zvládne opravdu každý. Budeme rádi, když se do komentářů pochlubíte vlastním kartonovým kinem a podělíte se o vaši radost s ostatními čtenáři.

 Zdroj: Mashable.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty