Hlavní navigace

 Fatura Argjendari 20

Fatura Argjendari eshte nje program menaxherial per dyqanet e argjendarive.

Versioni Demo :
USER : admin
PASSWORD : hysa

+355674694707


- Faturat jane te personalizuara me te dhenat e biznesit.
- Ndryshon çmimin e artikujve gjate krijimit të fatures.
- Ndryshon cmimin duke rrumbullakosur totalin.
- Faturim sipas klienteve, nga lista e filtrimit e të dhënave të klienteve të rregjistrua në database për çdo kompani.


Raporte Shitjesh , Blerjesh , Shpenzimesh , Sasishe dhe PASH:

- Gjenero raporte për shitjet e kryera sipas shitesve:
- Gjenero raporte për blerjet sipas datave:
- Sasite e shitura sipas periudhave kohore
- Raporte për Blerjet
- Shënime mbi shitjet blerjet dhe shpenzimet e kryera.
- Ben Pasqyren e te Ardhurave dhe Shpenzimeve.


Magazine dhe Artikuj :

- Magazina ju mundëson të:
- Menaxhoni gjendjen dhe sasine e produkteve
- Shfaqje të listës së produkteve
- Verifikonu gjendjen e stokut
- Planifikoni inventarin e ardhshëm
- Shikoni produktët e shitura më së shumti

Celkové hodnocení

Průměr hodnocení
3

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Přejít do App Store

Souhrnné informace o Fatura Argjendari

 • Verze programu

  20
 • Autor

 • Potřeba instalace

  ne
 • Velikost souboru

  52,31 MB
 • Systémové požadavky

  Aplikace pro: iPhone, iPad
 • Staženo

  0× celkem
  0× tento měsíc
 • Poslední aktualizace

  14. 5. 2020

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty