Hlavní navigace

Zoner 1.1 pro Android: dlouho postrádané funkce

Mobilní varianta oblíbeného programu Zoner Photo Studio přišla verzi 1.1 konečně s editačními funkcemi, které uživatelé museli dosud oželet. Z jednoduchého prohlížeče s několika filtry se tak stal konečně použitelnější produkt.
Martin Tábor 13. 7. 2013

Sdílet

Jsou tomu cca dva měsíce, co vyšla první verze Zoner Photo Studia pro Android. Česká firma tak vkročila do mobilního světa, avšak program, nesoucí stejný název jako pokročilý správce pro běžná PC, toho na Androidu zprvu příliš neuměl. Víceméně disponoval jen několika „primitivními“ filtry a mezery se nacházely např. i v oblasti běžné práce se soubory. Aktuálně uvolněná verze 1.1 je však již mnohem „odrostlejší“ a přináší o něco vyšší uživatelský komfort, více možností a volnosti v nastavení parametrů editace.

Zoner Photo Studio 1.1 pro Android

V aktualizovaném vydání lze již třídit fotografie podle času nebo jména (oběma směry), nastavení je bohatší o volbu automatického otáčení displeje a po nainstalování Zoneru se kontextová nabídka systému Android rozroste o položu „Otevřít v ZPS“. V adresářové struktuře se lze přesunout o úroveň výš jednoduchým gestem v podobě tažení prstu směrem dolů. Editor je schopnější především ve funkcích změny rozměrů a ořezávání fotografií, kdy lze volit různé poměry stran, zobrazit zlatý řez apod. Vývojáři však navíc slibují, že na mobilní verzi budou i nadále usilovně pracovat.

Zdroj: play.google.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty