Hlavní navigace

Zjednodušte si práci a pracujte tam, kde vás to baví!

Nepropásněte možnost pořídit si Microsoft Office 2016 pro podnikatele CZ za skvělou cenu! Pozor, máme poslední kusy skladem!
Stahuj.cz 22. 3. 2019

Sdílet

Office 2016 pro podnikatele CZ je vhodný pro malé podnikatele, OSVČ nebo ty kteří potřebují používat základní sadu všech programů systému Office a aplikaci Outlook pouze v jednom počítači se systémem Windows. Má trvale přenositelnou licenci a podporuje windows 7, 8 a 10. 

Obsažené aplikace: 

Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 a Outlook 2016 

Word 2016

Vytvářejte a sdílejte profesionálně vyhlížející dokumenty se špičkovými nástroji pro úpravu, kontrolu a sdílení. Nová karta Návrh poskytuje rychlý přístup k funkcím a funkce Inteligentní vyhledávání zobrazuje relevantní kontextové informace z webu přímo v aplikaci Word.     

Excel 2016

Analyzujte a vizualizujte svá data novými a intuitivními způsoby s čerstvým uživatelským rozhraním a se svými oblíbenými klávesovými zkratkami. Využijte funkce, jako jsou Analytické nástroje, Průřezy a Tvůrce vzorců, abyste ušetřili čas a mohli se soustředit na důležité informace.

PowerPoint 2016

Vytvářejte, sdílejte a efektivně prezentujte své nápady pomocí nových přechodů snímků a vylepšeného podokna úloh Animace. Komentáře s vlákny vedle snímků vám pomáhají do svých prezentací zahrnout zpětnou vazbu. 

OneNote 2016

Je to váš vlastní digitální poznámkový blok, který vám umožňuje na jednom místě uchovávat poznámky, nápady, webové stránky, fotky a dokonce videa. Ať už jste doma, v kanceláři nebo na cestě, můžete si vzít všechno sebou, prakticky kamkoliv, a zároveň vše sdílet a spolupracovat s ostatními. 

Outlook 2016

Snadno spravujte svůj e-mail, kalendář, kontakty a úkoly. Podpora e-mailu Push udržuje vaši doručenou poštu aktuální, zobrazení konverzace sdružuje související zprávy a kalendáře lze prohlížet souběžně pro lepší plánování.

Systémové požadavky

  • Procesor: x86 nebo x64, 1 gigahertz (GHz) nebo rychlejší s SSE2
  • Paměť: 1 GB RAM (32 bitů); 2 GB RAM (64 bitů)
  • Pevný disk: 3 GB volného místa
  • Zobrazení: Monitor s rozlišením 1280 × 800
  • Grafika: Grafická akcelerace vyžaduje přítomnost alespoň DirectX10 grafické karty
  • Operační systém: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10; Windows Server 2008 R2 nebo Windows Server 2012

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty