Hlavní navigace

Winzip 14.5 s multifunkční lištou

Nová verze oblíbeného programu Winzip je hotova. Největší novinkou, kterou tato komprimační aplikace nabízí, je multifunkční lišta ve stylu Office 2010. Díky ní je práce s Winzipem jednodušší.
David Sillmen 24. 5. 2010

Sdílet

Oblíbený komprimační program Winzip se dočkal nové verze. Ta má číslo 14.5 a přináší jednu podstatnou novinku. Tou je takzvaná multifunkční lišta, která tak trochu připomíná stylem Office 2010. Podle vývojářů právě tato lišta odpovídá na přání největšího množství uživatelů. Díky ní má být komprimování a extrahování mnohem rychlejší, a to ve spojení s uploady, downloady, emailovou komunikací i obyčejnou archivací dat.

 

Program nově podporuje operační systém Windows 7. Zůstává však kompatibilní s Windows Vista, Windows XP i Windows 2000. Zmíněná multifunkční lišta je ale vyhrazena pouze těm, kdo program nainstalují na Windows 7 a Vista. Mezi nové funkce patří automatické otevírání či extrahování jedním kliknutím.

Winzip je však komerčním programem, za jehož využití musíte zaplatit. Stojí třicet euro, což je cca 750 Kč. Můžete si ho však vyzkoušet  zdarma. Pokud potřebujete komprimační program a nechce se vám za něj platit, vyberte si z nabídky pod článkem.

Zdroj: Winzip

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty