Hlavní navigace

Vyšly finální aplikace Office pro Android

Již nějakou dobu je na Google Play zdarma k dispozici oficiální aplikace Office Mobile, která umožňuje zobrazení a jednoduché úpravy některých dokumentů daného formátu. Microsoft však konečně vydal i "plnohodnotnou" variantu.
Martin Tábor 28. 6. 2015

Sdílet

Přibližně rok mohou majitelé Androidu zdarma používat aplikaci Office Mobile, která je na platformě Googlu vlastně prvním oficiálním řešením, jak otevírat nejrozšířenější kancelářské formáty. Jednoduchá utilita však nenabízí prakticky žádné pokročilé funkce, a tak se možná ukázaly být některé aplikace třetích stran nakonec jako výhodnější řešení. Tomu je však s největší pravděpodobností konec.

Aplikace Office pro Android

Na Google Play přistálo trio „plnohodnotných“ mobilních aplikací Word, Excel a PowerPoint, které jsou pro nekomerční použítí rovněž zcela zdarma. Pro předplatitele Office 365 pak žádné takovéto omezení pochopitelně neplatí. Nezbytným požadavkem je však minimálně také Android verze 4.4 a 1 GB operační paměti. Na displejích smartphonů zřejmě nebudete vytvářet rozsáhlý dokument, ale důležíté je, že máte v ruce nástroj pro provedení prakticky jakékoli změny.

Stahovat aplikace můžete zde:

Zdroj: theregister.co.uk

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty