Hlavní navigace

Vydáno Zoner Photo Studio 13 FREE

Brněnská firma ZONER software vypouští novou verzi svého produktu Zoner Photo Studio FREE. Tato verze vychází z komerčně úspěšného produktu Zoner Photo Studio 13 a jak název napovídá, je zdarma.
Martin Tábor 29. 6. 2011

Sdílet

Zoner Photo Studio FREE je dostupné pouze v anglickém, německém, francouzském, italském, ruském a čínském jazyce. Je určeno výhradně k osobnímu a nekomerčnímu užití a funguje na operačních systémech Windows XP, Vista nebo Windows 7. Na rozdíl od placených verzí je poskytována uživatelům podpora pouze ve formě FAQ, uživatelských diskuzních fór a sociálních sítí, které jsou k dispozici na webových stránkách produktu.

ZPS 13 Free

Co se týče funkčnosti, neplacená verze obsahuje pouze základní nástroje nutné pro elementární editaci fotografií. Přesto je však produkt schopen konkurovat velkému množství freewarových editorů pro Windows. Z podporovaných pokročilých funkcí lze vyjmenovat např. automatický nástroj pro tvorbu 3D fotek, panoramat, publikační nástroje na výrobu alb či kalendářů a možnost nahrávání fotografií na nejznámější sociální sítě. Kromě jiného není ve free edici k dispozici ani 64 bitová varianta aplikace.

Bližší informace k programu jsou dostupné na této stránce.

Zdroj: zoner.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty