Hlavní navigace

Virtuální sexbomba: Taki

Když jsme se rozhodovali, kterou z krasavic Soul Caliburu vám představíme, nebyla to lehká volba. Všechny jsou krásné, polosvlečené a zaslouží si nějakou zmínku. Nakonec jsme ale zhodnotili daná kritéria a jednoduše vybrali tu s největším poprsím.
Redakce Hratelně.cz 10. 10. 2007

Sdílet

Taki má samozřejmě jako herní postava mnohé jiné přednosti jako je rychlost, obratnost atd. Na druhou stranu její monstrózně gigantické poprsí, pravidelně se pohupující při akčním pružení v kolenou, nelze přehlížet a způsobilo jí nejedno vítězství v boji (zhypnotizuje vás to, ani nevíte jak).

Taki se poprvé objevila v bojovce Soul Edge, aby se pak vrátila ve zmiňované sérii Soul Calibur. Jako jediná nezmizela ani v jedné z verzí těchto her (ať už na domacích konzolích nebo automatech), což z ní tvoří zaslouženou stálici.

Příběh Taki je poměrně složitý, ale v základě je tahle hrdinka v upnutých leginách takový doslovný Červenáček. Patří na stranu těch morálně hodných, kteří poznali, jakou zlou silou vládne mystický meč Soul Edge, který celou sérií prochází, a snaží se ho tak zničit za každou cenu.

Věc se ovšem poněkud zamotá v momentě, kdy se na scéně objeví nevlastní otec Taki, šéf místního ninja klanu, ve kterém naše prsatice vyrůstala. Ten je totiž dočista silou Soul Edge posedlý a je třeba ho zlikvidovat dříve, než provede nějakou hloupost, jako je například ovládnutí světa, či po čem tihle záporáci touží.

Taki se musela probojovat až do dalšího pokračování hry, než proti svému otčímovi stanula a vítězoslavně ho porazila. Bohužel Soul Egde tehdy zničen nebyl, takže mise nejvnadnějšího ninji pokračuje dál, jak se můžeme těšit v připravovaném čtvrtém díle.

Pokud vás pak zajímá rychlý přehled, tak Taki se narodila roku 1562 a je jí 29 let. Měří 170 cm a údajně váží 52 kilo, ale ruku na srdce – co jsme viděli, jak se od prvního dílu Soul Caliburu její prsa zvětšila alespoň o dvě čísla, přeci jen bychom pár těch gramů navíc přidali. Bojuje s dvěma krátkými meči jménem Rekki-Maru a Mekki-Maru a její krevní skupina je A. Jen o málo bojovnicích se dá říci, že jejich umění boje je stejně vyvinuté, jako jejich vnady. U Taki se toho však rozhodně nebojíme.

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty