Hlavní navigace

VIDEORECENZE – iPhone 6s důstojný pokračovatel modelové řady

Zhruba před měsícem Apple zahájil oficiálně prodeje své vlajkové lodi iPhone 6s a 6s plus. V dnešní videorecenzi si krátce představíme hlavní přednosti nového modelu oproti dřívějším verzím.
Coudy 31. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nový iPhone 6s, je už pátým modelem firmy, který nedávno představil Tim Cook.  Na první pohled nic nenasvědčuje velkým změnám oproti předchůdcům. Nový iPhone totiž vypadá úplně stejně jako šestka, i když se podle papírových parametrů trochu odlišuje je lehce větší velikost. Když ho vezmete do ruky, hned víte, že držíte nový model, který je výrazně těžší.

Vyšší výkon a rychlejší Touch ID

První věcí, která je okamžitě patrná, je zrychlení telefonu. Nejvíce je to vidět na výrazně rychlejším Touch ID, což není nic jiného, než odemykání telefonu otiskem prstu. Největší změnou je tak 3D Touch technologie. V podstatě je to nový způsob používání dotykového displeje. Když se ikonky na displeji jen dotknete, má to stejný efekt jako dosud. Ale když na ni zatlačíte silněji, použijete funkci jiným způsobem. V podstatě tak suplujete kliknutí pravým tlačítkem myši.

Vylepšení iPhone 6 dostal také v oblasti fotoaparátu s rozlišením vyšším o 50 %, což znamená, že umí pořídit kvalitnější fotografie i videa, zvlášť v horších světelných podmínkách. Pro majitele starších iPhonů je to další důvod, proč přejít na nový model.  Zejména kvůli 3D Touch a vylepšenému fotoaparátu s funkcí živých fotekje iPhone 6s důstojným pokračovatelem řady.

Více informací naleznete v přiloženém videu:

Autor článku