Hlavní navigace

Vánoční dárek! Antivir + PowerBanka zdarma!

Vánoce se kvapem blíží! Udělejte radost sobě nebo svým blízkým! Darujte jim bezpečí v podobě světově oblíbeného antivirového programu, ke kterému dostanete - jako dárek - Powerbanku zcela zdarma! Ale pospěšte si - zásoby se tenčí a akce platí pouze do vyprodání zásob!
Stahuj.cz 11. 12. 2017

Sdílet

Vánoce se kvapem blíží! Udělejte radost sobě nebo svým blízkým! Darujte jim bezpečí v podobě světově oblíbeného antivirového programu, ke kterému dostanete – jako dárek – Powerbanku zcela zdarma! Ale pospěšte si – zásoby se tenčí a akce platí pouze do vyprodání zásob!

Antivir a dárek - pouze u nás

Ochraňte Váš Windows, Mac a Android telefony nebo tablety. Skvělé je, že pokud zařízení vyměníte, můžete vždy snadno přesunout licenci na nové. Eset Family Security pack obsahuje produkty, které zabezpečí internetové bankovnictví, nákupy a například chrání i před anti-phisnigem!

A protože je čas rozdávání dárků, přidáme do Vašeho balíčku i PowerBanku v hodnotě 600,– zcela zdarma!

ESET Family Security Pack

je zvýhodněné rodinné balení, které poskytuje ochranu až 3 stanic programem ESET Smart Security nebo ESET NOD32 Antivirus a také ochranu 3 chytrých telefonů s operačním systémem Android, Windows Mobile nebo Symbian pomocí programu ESET Mobile Security. Oproti samostatně zakoupeným licencím tedy ušetříte až 55 %!

? Ochrana bankovnictví a plateb – Produkt šifruje hesla a údaje z kreditní karty. Speciálně zašifruje také komunikaci mezi klávesnicí a prohlížečem, aby specifický malware (keylogger) nemohl získat a zneužít Vaše citlivá data.

? Funkce Anti-Phishing – Zabraňuje podvodným internetovým stránkám získat citlivá data (uživatelské jméno, heslo k bankovnictví, detaily o kreditní kartě atd.).

? Anti-Theft ? Už nemusíte mít strach ze ztráty zařízení! Sledujte a najděte ztracené zařízení, které chráníte pomocí balíčku Eset Family Security Pack.

? Firewall – Personální firewall ochrání Vaše soukromá data, ať se připojíte kdekoliv. To je skvělé pro uživatele, kteří se přihlašují na cestách například na veřejné Wi-Fi sítě.

Antivir Eset a dárek pouze u nás

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty