Hlavní navigace

TeamViewer 11: ovládněte svá digitální zařízení na dálku

TeamViewer patří ve své branži k tomu nejlepšímu, co mohou softwarové vody nabídnout. Nová verze 11 poté přináší další řadu zlepšení a kromě nativní podpory Desítek je konečně ve hře třeba i Chrome OS.
Martin Tábor 5. 12. 2015

Sdílet

Pokud potřebujete vzdáleně ovládat nějaké zařízení, počínaje běžným počítačem a konče tabletem s Androidem či iOS, je možná nejlepší volbou produkt TeamViewer od stejnojmenné německé společnosti. Oproti vestavěným nástrojům jednotlivých systémů je multiplatformní a pro nekomerční použití rovněž zcela zdarma. Nová jedenáctá verze přichází s další vlnou zlepšení a do rodiny podporovaných systémů se vedle iOS, Androidu a OS X El Capitan zařadily i nejnovější Windows 10 či Chrome OS.

TeamViewer 11

TeamViewer 11 nově také podporuje správu linuxových OS bez grafického rozhraní. Možná nejlepším zprávou je ovšem značné zrychlení a snížení datové náročnosti o 30 procent. Přenos souborů mezi zařízenímy by měl běžet a patnáctkrát rychleji.

Nový vzhled ovládacího rozhraní

Verze pro iOS nově také využívá funkce 3D Touch. Řada nových funkcí se také dotkla firemní verze a placené správy klientských počítačů. Pro nevýdělečné účely však zůstává i TeamViewer 11 zcela zdarma a o moc muziky ani tak nepřijdete. Kromě vylepšeného GUI desktopové aplikace ještě přibylo i webové rozhraní, které v některých situacích poslouží stejně dobře a nevyžaduje instalaci žádného software.

Zdroj: teamviewer.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty