Hlavní navigace

Sledujte olympijské hry 2012 spolu s Googlem

Google připravil pro letošní LOH v londýně speciální web, na kterém bude možné veškeré novinky celého sportovní dění podrobně sledovat. Do hry je zapojena i sociální síť Google+ s profily mnoha sportovců a národních týmů.
Martin Tábor 27. 7. 2012

Sdílet

Google při příležitosti olympijských her v Londýně spustil speciální portál, který umožní jednoduše a přehledně sledovat z jednoho místa veškeré dění a novinky sportovních klání. Informace na stránce budou aktualizovány průběžně a přinesou zprávy jednotlivých olympijských výborů, týmů, ale i informace o konkrétních sportovcích. Jejich výkony budou navíc prezentovány na profilech sociální sítě Google+. K dispozici bude skutečně mnoho  různých informací od kompletních výsledků, programu her až po seznam televizních stanic, které aktuální olympijské dění přenáší.

Web Googlu k LOH 2012 v Londýně

Další obsah tvoří např. informace o Londýně, jeho památkách a pochopitelně i přehled sportovišť, Olympijském parku a videopřehledy různých míst, jež jsou s olympiádou  nejvíce spojena. Co se týče sítě Google+, má na něm svůj profil např. i český olympijský tým a pakliže si jej přidáte do svých kruhů, měli byste rovněž získat vydatný přísun zajímavých informací. Na závěr nelze nezmínit ani aplikaci LOH 2012, která je určena smartphonům se systémem Android a je již zdarma dostupná na Google Play. Faktem tak je, že díky technice jsou fanoušci z celého světa v jistém smyslu sportovním událostem rok od roku stále blíž.

Zdroj: blogspot.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty