Hlavní navigace

Skvělý program pro APPLE!

iTunes se pro mnohé uživatele stává velkým zlem. A dokonce se nechávají slyšet, že iTunes zapínají jen v těch nejnutnějších případech! Na macOS je iTunes integrované v systému a celkem funguje.Svoje by však mohli vyprávět uživatelé Windows. Ti mají totiž situaci trochu složitější. Konkurenční platforma ale není na takovou aplikaci nejlépe stavěná a způsobuje dost potíží. Rozhodně tak nepřináší používání iTunes s připojeným iPhonem k PC s Windows radost. Ovšem i pro "windowsáky" se blízká na lepší časy!
Stahuj.cz 10. 10. 2017

Sdílet

Aplikace WinX MediaTrans, která je přímo pro počítače s Windows, dokáže vše zjednodušit na maximum! Je to vážně jednoduché. Stačí propojit telefon s počítačem a vybrat druh dat, které chcete sdílet. O tom, co všechno tento program umí, jsme již psali v článku: WINX Mediatrans a „jablíčkáři“ jásají! nebo v dalším článku na téma: …když iTunes nespolupracují..

V čem je WinX MediaTrans unikátní?  
Vychytaných funkcí je v programu mnoho od rychlého přenosu fotografií – kdy přenos 100 fotek v rozlišení 4K zabere pouze 8 vteřin! Přes „Oboustranný převod“ hudby a videa – import/export jakékoliv písničky mezi počítačem a iZařízením až po All-in-one přenos e-knih a jejich konvertování, přesnos a převod e-knih a audio knih najednou, převod EPUB do PDF, TXT nebo HTML pro iPhony, Kindle, PC. Ovšem tím výčet zdaleka nekončí..Podívejte se na popis produktu na sw.cz
Unikátní funkce programu tkví hlavně v exportu pořízeného obsahu na iTunes Storu
Jen si to představte! Stáhnete si film, hudební album nebo knihu. A zjistíte, že žádná z takto zakoupených položek nejde jednoduše přenést třeba na externí disk nebo do MP3 přehrávače, který není od Applu. Čtečky knih budou mít se zakoupenou knihou v iBooks Storu také problém.Jak velké je pak to zklamání…ovšem řešení existuje! Stačí využít funkci „Export“ v tomto šikovném programu. Mimo to můžete vytvořit z knihy PDF, ePub nebo obyčejný textový soubor. Stejně široké možnosti jsou i v případě hudebních a filmových souborů. Prostě si zakoupené položky necháte vyexportovat v obecně použitelném formátu a soubor se uloží do počítače. Pak s ním můžete nakládat dle libosti. 
Vytvoření vlastního vyzvánění
A je to opět jednoduché! Prostě jen vložíte skladbu do sekce ?Ringtone?, synchronizujete a pak v nastavení iPhonu vyberete vlastní vyzvánění.
iPhone jako externí disk
Speciálně tato funkce je známá mezi uživateli Androidu. Po stisknutí položky „Flash Drive“ na hlavní obrazovce se dostanete do okna souborového manažeru. Zde už opět jednoduše přetažením kopírujete soubory i celé složky. Všechny takto nakopírované položky se ukládají na připojené iOS zařízení. Prohlížení je možné pouze po opětovném připojení k PC. 
Chci program který nahradí iTunes

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty