Hlavní navigace

Sám doma je zpět. Alespoň v nové reklamě od Googlu

Vánoční koledy, novoročenky, ale i více či méně zdařilé reklamy na užitečné či přebytečné dárky. To vše jsou věci s blížícím se koncem roku nerozlučně spojené. Potřebujete-li inspiraci, takový Google letos považuje za vhodný dárek svého Assistenta.
Martin Tábor 21. 12. 2018

Sdílet

Možná nejen třináctý plat letos dostanou tvůrci nové reklamy, která propaguje inteligentního asistenta od Googlu. Ta se totiž jen několik hodin po zveřejnění na Twitteru šíří internetem jako lavina a snad se i potkává s kladnými ohlasy publika. Macaulay Culkin, který se před 28 lety objevil v roli Kevina McCallistera ve známé americké komedii, už třeba není tak roztomilý jako vyplašený desetiletý kluk, jenž se na svátky ocitl sám doma bez rodiny, zato s nezvanou návštěvou profesionálních lupičů, ale o to je celý nápad zábavnější.

Reklama s Macaulay Culkinem – takto by mohla vypadat vánoční filmová klasika dnes

Americká komedie přišla do éteru v listopadu 1990 a za dva roky se dočkala pokračování s podtitulem Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. Trilogie byla završena v roce 1994 filmem Sám doma a bohatý, kde se však projevil klesající zájem diváků. Ani filmová hvězda Macaulay Culkina však nezářila věčně a pohasla dříve, než se stačila objevit na hollywoodském chodníku slávy. Dnes je herci 38 let, pracuje jako DJ v New Yorku a údajně jej tíží i drogová historie. Jen za první a druhý díl Sám doma (Home Alone) přitom utržil přes 4 000 000 dolarů.

Zdroj: twitter.com, wikipedia.org

Autor článku