Hlavní navigace

Přivítejte RPG roku Zaklínač 3: Divoký hon

Fanoušci fantasy her se konečně dočkali. Herní série Zaklínač se dostala ke svému konci. Vyšel poslední díl slavné herní trilogie s názvem Zaklínač 3: Divoký hon a na hlavního hrdinu čeká náročný úkol, tak vzhůru za dobrodružstvím.
Coudy 22. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po dlouhých peripetiích, kdy vydání poslední dílu trilogie bylo, několikrát odloženo se hráči konečně dočkali. Polské studio CD Projekt RED konečně vydalo na světlo světa dlouho očekávaný třetí a poslední díl s názvem Divoký hon.

Oproti předchozím dílům pokračování dostalo mnohem propracovanější, obsáhlejší a napínavější příběh, ve kterém jde opravdu o hodně. Hlavní hrdina s názvem Geralt, který je v podstatě mutantem se stále snaží zachránit Ciri, vnučku královny z Cintry, která je podle dávného proroctví klíčem k záchraně nebo zkáze světa. V cestě mu stojí Divoký hon, přízrační jezdci, tajemní a nebezpeční elfové z jiného světa.

Hlavní zaklínač Geralt

Geralt v první půlce příběhu, jak je již zvykem u zaklínačů, jezdí sám. V pátrání po Ciri mu napomáhá jeho nadlidská síla a obratnost. Základem zaklínačského boje je boj s mečem, respektivě se dvěma. Tradičně zaklínači nosí meče v páru na zádech. Jeden dlouhý ocelový, je určen pro lidské protivníky a druhý stříbrný je určen na nestvůry. V pozdějších fázích hry k výbavě zaklínače přibude do arzenálu malý samostříl, který doplňuje možností používat bomby. 

Hrdinovi pomůže při zdolávání velkých vzdáleností kůň a na své cestě potká stovky monster, lidí a desítky vedlejších úkolů. Herní dobu hlavního příběhového děje rozšiřují možnosti lovu dalších monster, pěstní souboje, či karetní hra Gwent.

Více informací se dozvíte v níže přiloženém videu:

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty