Hlavní navigace

Populární torrent vyhledávač BTJunkie končí

Jeden z nejpopulárnějších bittorrent vyhledávačů BTJunkie po 7 letech provozu končí. Do nedávna ho ještě používali miliony uživatelů po celém světě.
Stahuj.cz 6. 2. 2012

Sdílet

Pokud jste znali web btjunkie.org,  pak vězte, že jeho služby už bohužel nevyužijete. Vyhledávač torrentů byl v provozu od roku 2005 a za tu dobu si získal oblibu milionů uživatelů. O tom, zda ukončení nějak souvisí s nedávným zavřením služby Megaupload lze jen spekulovat. 

Internetové stránky jsou stále v provozu, což naznačuje, že ukončit činnost webu se tvůrci rozhodli pravděpodobně  „dobrovolně“.

Rozloučení autorů BTJunkie

Vše, co nyní najdete na BTJunkie jsou čtyři věty prohlášení, které zní:

„This is the end of the line my friends. The decision does not come easy, but we've decided to voluntarily shut down. We've been fighting for years for your right to communicate, but it's time to move on. It's been an experience of a lifetime, we wish you all the best!“

Volně přeloženo:

„Toto je konec moji přátelé. Rozhodnutí nebylo snadné, ale dobrovolně končíme. Léta jsme bojovali za vaše právo komunikovat, ale je čas jít dál. Byl to zážitek na celý život, přejeme vám vše nejlepší!“

Zdroj: btjunkie.org

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty