Hlavní navigace

OfficeSuite pro Android za 20,- Kč

<p>&#160;</p>
Pakliže jste někdy potřebovali editovat dokument Office na zařízení s Androidem, jistě jste narazili na produkt jménem OfficeSuite. V dané oblasti se jedná o jedno z nejlepších řešení a aktuální výhodná nabídka je tak skutečně velice lákavá.
Martin Tábor 22. 12. 2012

Sdílet

OfficeSuite je dílem společnosti Mobile Systems a na platformě Android zaujímá již delší dobu jednu z vrcholných příček mezi aplikacemi pro práci s dokumenty MS Office. Značným problémem platformy Android je právě nedostupnost oficiálního nástroje pro formáty od Microsoftu a v nabídce tak zůstává pouze řada produktů třetích stran, které mají leckdy velmi omezené možnosti editace či špatnou kompatibilitu.

OfficeSuite 6.5 Pro

OfficeSuite Pro patří na Google Play mezi nejkvalitnější produkty a zároveň mezi ty nejdražší, přičemž cena se rovná několika stům korun. Za tuto částku uživatelé dostanou aplikaci vhodnou i pro tablety, která nabízí téměř plnohodnotné možnosti editace formátů aplikací Word, Excel, PowerPoint či PDF. Kromě toho je možné dokumenty i nově vytvářet a přistupovat do různých cloudových služeb jako Google Docs, Box apod. O časově omezené nabídce by tak měli minimálně uvažovat snad všichni uživatelé Androidu.

Zdroj: mobisystems.com

Autor článku