Hlavní navigace

O fotografie na Twitteru se postará služba Photobucket

Služba na sdílení fotografií Photobucket a sociální síť Twitter spojily své služby v jeden lepší celek. Výsledkem je několik nových funkcí obou služeb, přičemž tou nejzajímavější novinkou je možnost přidávat k tweetům fotografie.
Petr Knap 11. 8. 2011

Sdílet

Před nedávnem jste se mohli v článku Twitter spustí vlastní službu na sdílení fotek dočíst, že sociální síť Twitter plánuje své vlastní řešení pro sdílení fotografií. To na sociální síti Twitter donedávna suplovalo mnoho různých služeb třetích stran, zejména Twitpic a Yfrog. Přidávání fotografií bylo zdlouhavé a mnoho uživatelů se mu proto vyhýbalo. Dnes je však vše jinak. Twitter se dohodl s Photobucket a společnými silami tento neduh sociální sítě Twitter napravili.


Pod vstupním polem "What's happening?" je nově ikonka fotoaparátu

Fotografie lze snadno přidat kliknutím na ikonku fotoaparátu pod polem pro psaní tweetu (krátké zprávičky). V okně pro vybrání souboru stačí vybrat obrázek a potvrdit. Obrázek se následně nahraje na server a jako miniatura zobrazí pod tweetem. Bohužel vám takto vložený obrázek ukousne něco málo ze 140 znaků, což je maximum pro jeden tweet .


Samotný tweet se vykreslí včetně obrázku

Při zobrazení tweetu ve velkém se přiložená fotografie vykreslí pod tweetem. Tedy ani zde se nekoná žádná změna. Nicméně uživatelé twitteru jásají, neboť již nemusí navštěvovat několik různých internetových služeb jen proto, aby mohli okomentovat screenshot či fotografii.

Zdroj: blog.photobucket.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty