Hlavní navigace

Nvidia vydala certifikované ovladače pro Windows 8

Oficiální vydání Windows 8 se blíží a do 26. října již v současnosti zbývá přibližně jeden měsíc. Nvidia tak vydala v předstihu finální verzi ovladačů GeForce ve verzi 306.23, které jsou plně kompatibilní s "osmičkami" a disponují podpisem WHQL.
Martin Tábor 17. 9. 2012

Sdílet

Společnost Nvidia vydala v předstihu plně certifikovanou verzi grafických ovladačů pro Windows 8, které disponují WHQL (Windows Hardware Quality Labs) osvědčením Microsoftu. To redmondská firma uděluje otestovaným ovladačům, jež vykazují plnou kompatibilitu s danou verzí jejího operačního systému. Verzi ovladačů GeForce s WHQL předcházela řada několika beta vydání, které Nvidia zveřejnila pro testovací účely.

Webové stránky ovladačů GeForce

GeForce 306.23 plně spolupracují s 64 bitovou verzí Windows 8, 7 a Vista a lze je stáhnout z oficiálních stránek. Zároveň jsou podporovány nejnovější modely grafických karet, do nichž jednoznačně patří např. GeForce GTX 660 Ti, 660 či 650. Nvidia dále hovoří o znatelném zvýšení výkonu v některých hrách, z nichž jmenovitě uvádí Batman: Arkham City, Dragon Age 2, Total War Shogun 2, S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat. Odstraněny byly i některé nepříjemné chyby předešlých verzí ovladačů a modernizací prošla i technologie PhysX.

Zdroj: geforce.com

Autor článku