Hlavní navigace

Nová témata pro Google Chrome

Stále oblíbenější internetový prohlížeč Google Chrome si mohou uživatelé velmi dobře upravit k obrazu svému. Například výběrem některého z nových témat, jež změní vzezření prohlížeče.
David Sillmen 6. 8. 2009

Sdílet

Google Chrome se na trhu internetových prohlížečů etabloval nad očekávání dobře a jeho podíl neustále roste. Sice není ještě tak populární jako jiné alternativy k Internet Exploreru jako Mozilla Firefox nebo Safari od Apple, ale je na nejlepší cestě se takovou silnou alternativou stát. Už jen proto, že za ním stojí Google, který může těžit z kooperace se svým vyhledávačem.

<p>Ke stažení <a href="https://tools.google.com/chrome/intl/en/themes/theme_grass.html">zde</a></p>

Ke stažení zde

Google se navíc o svůj prohlížeč skutečně stará a zvelebuje ho. Nyní například uvolnil nová témata, díky nimž bude stránka prohlížeče vypadat tak, jak si uživatel přeje. Témat je opravdu mnoho a vybere si tak každý. Jen je škoda, že nefungují s 2.x verzí, která platí jako stabilní a široce využívaná. Z nějakého důvodu je možné změnu tématu provést až na 3.x verzi (momentálně 3.0.195.4). Ta je však zatím jen v betaverzi a nehodí se proto pro trvalé využívání, jelikož v ní mohou být určité chyby. Vydání témat pro ni však naznačuje, že by již brzy mohla jít do ostrého provozu. Přehled témat s odkazem ke stažení najdete v galerii.

<p>Ke stažení <a href="https://tools.google.com/chrome/intl/en/themes/theme_transparent.html">zde</a></p>

Ke stažení zde

Zdroj: Google

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty