Hlavní navigace

MyOuterSpace - sci-fi sociální síť

Po vzoru Facebooku či Twitteru vznikla unikátní sociální síť MyOuterSpace, která se orientuje na všechny fanoušky science fiction. Sdružuje je ve skupinách a motivuje k vytváření sci-fi dílům.
David Sillmen 15. 3. 2010

Sdílet

Nová sociální síť MyOuterSpace se orientuje na fanoušky science fiction a tematicky spřízněných odvětví. Tvůrci sítě dokonce coby průvodce angažovali kapitána Kirka ztělesněného Williamem Shatnerem. Cílovou skupinou sítě jsou nejen fanoušci science fiction, ale především ti, kteří by to ve sci-fi chtěli někam kariérně dotáhnout.

MyOuterSpace je rozděleno celkem do dvanácti kategorií. Šest z nich tvoří planety a šest vesmírné lodi. Planety jsou určeny pro začínající umělce, grafiky, autory či filmové tvůrce. Zatímco vesmírné koráby ztělesňují virtuální podniky, které pracují na vlastních projektech.

Výsledky, které by MyOuterSpace mělo produkovat, by měly být nejrůznější sci-fi díla, ať už to budou knihy, malby, filmy nebo třeba virtuální divadelní kusy. William Shatner jako kapitán Kirk bude na planety a vesmírné lodi dohlížet a sledovat jejich pokroky. Podle všeho se tak jedná o opravdu zajímavou sociální síť, která by v dané komunitě mohla slavit úspěch. Možná jde také o jednu z prvních takto tematicky zaměřených sociálních sítí, jejichž boom nás teprve čeká.

Zdroj: MOS

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty