Hlavní navigace

Microsoft uvádí Office 2011 pro Mac

Microsoft uvedl na trh kancelářský balík Office 2011, který je určen výhradně pro počítače Mac. Začal už se prodávat také v České republice. Přináší celou řadu zajímavých změn a vylepšení.
David Sillmen 27. 10. 2010

Sdílet

Microsoft uvedl na trh kancelářský balík Office 2011, s nímž cílí na majitele počítačů Mac. Narozdíl od jiných produktů začal Office 2011 prodávat také v České republice. Má to však svůj důvod, který zákazníky příliš nepotěší. V prodeji jsou totiž sice obě verze, avšak v anglickém jazyce. Kontrola pravopisu v češtině v nich sice přítomná je, nikoliv však už třeba gramatiky.

Office 2011 přináší řadu novinek a vylepšení. Například se zde poprvé představuje emailový klient Outlook, který nahrazuje Entourage. Office 2011 také podporuje online úložiště.

V České republice je možné pořídit verzi Home Student za 2690 Kč, která zahrnuje Word, Excel, Powerpoint a Messenger. V multilicenčním rodinném provedení stojí 3490 Kč.

Dále je tu edice Home Business, která zahrnuje také Communicator, podporu SharePoint a Outlook s podporou Exchange. Za jednu licenci zaplatíte 5990 Kč, za dvě pak 8990 Kč.

Zdroj: tisková zpráva

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty