Hlavní navigace

Microsoft otevírá vlastní obchody

Softwarový obr Microsoft se rozhodl k závažnému kroku - ve světových metropolích otevře své značkové obchody. Následuje tak politiku, jakou razí například Apple. První "Microsoft Store" má otevřít v Londýně.
David Sillmen 28. 2. 2009

Sdílet

Microsoft již před časem vypustil na svět záměr, že chce po světových metropolích, zejména pak těch evropských, rozmístit značkové obchody. Ty by se daly přirovnat k „Apple Stores“, které poměrně úspěšně fungují a spoluvytvářejí silnější obraz značky. Plány Microsoftu na sebe berou poměrně rychle skutečnou podobu. Podle serveru MCV se společnost  již připrauje na otevření prvního obchodu, který by měl být v Londýně.

Podle všeho chce v těchto obchodech nabízet zejména produkty spojené s PC a jeho konzolí Xbox 360. Půjde jak o nejrůznější software, tak příslušenství všeho druhu – samozřejmě autorizované Microsoftem. Společnost si od tohoto kroku slibuje zejména to, že zákazníkům poskytne zcela nový zážitek z nakupování. Díky celosvětové síti obchodů bude možné výrobky mnohem lépe představovat a prezentovat koncovému zákazníkovi. Jsme zvědaví, zda se Microsoft vyrovná Apple, který provozuje již na dvě stě svých obchodů.

Zdroj: MCV

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty