Hlavní navigace

Maxthon 4: 10 GB "cloudu" zdarma

Vývojáři alternativního prohlížeče Maxthon se snaží nabídnout uživatelům různé nevšední funkce. Velkou a jistě zajímavou novinkou čtvrté verze je 10 GB cloudový prostor zdarma, který by mohl k jejich produktu jistě přitáhnout pozornost.
Martin Tábor 11. 12. 2012

Sdílet

Po měsících tvrdé práce přišli vývojáři se čtvrtou verzí prohlížeče Maxthon, který je již dlouhou dobu zajímavou multiplatformní alternativou k nejpoužívanějším webovým browserům jako obligátní IE, Chrome, Firefox či Opera. Nabízí mnoho zajímavých funkcí navíc, bohatší uživatelské rozhraní a zároveň velmi potřebnou kompatibilitu s majoritní většinou stránek, vzhledem k faktu, že jako vykreslovací jádro používá WebKit, známý známé právě z Google Chrome či Safari. Aktuální Maxthon 4 přichází podle poznámek k vydání opět se změnou designu, zrychleným načítáním stránek, menší spotřebou paměti a především inovativními cloudovými funkcemi.

Maxthon's Cloud Browser 4.0.0.2000

To ve své podstatě znamená, že každý uživatel získá po bezplatné registraci 10 GB prostor, který může využít k celé řadě úkonů. Jednou z nejzajímavějších možností je pravděpodobmě funkce Cloud Download, která pomocí prohlížeče Maxthon umožňuje jednoduše stáhnout téměř jakýkoli soubor z internetu přímo do zmíněného cloudového úložiště. Vzhledem k tomu, že Maxthon je výrazně multiplatformní prohlížeč, dostupný od zařízení s Windows, přes OS X až po mobilní telefony, najde tato novinka jistě své uplatnění. Cloud Push zase umožňuje na různá zařízení posílat textové poznámky, url odkazy či obrázky. Samozřejmostí je poté sychnronizace nastavení či záložek. Minimálně Portable verzi, již není ani nutné instalovat, by tak jistě měl vyzkoušet každý technicky zvídavější uživatel.

Zdroj: maxthon.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty