Hlavní navigace

LG KP500, co vy na něj?

Obliba zařízení s dotykovým displejem neustále vzrůstá. Dotykové displeje se objevují i v přístrojích, kde bychom je dříve nečekali, jako jsou např. LCD digitálních fotoaparátů. Novinkou nejsou ani v telefonech.
Leoš Vychodil 10. 10. 2008

Sdílet

Společnost LG netřeba představovat. Korejský výrobce elektroniky zabírá široké spektrum svých produktů  a právě mobilní telefony jsou jedním z jeho artiklů. Možná  stojí za zmínku i to, že např. v USA patří k nejprodávanějším.

Navíc si LG umí poradit s designem, o čemž svědčí i nový model KP500, který se objeví ještě v průběhu  října v prodeji. Jedním z lákadel má být příznivá cena.

Jedná se o telefon s rozměry 106,5 × 55 × 11,9 mm o hmotnosti 89 g. Předností má být dotykový třípalcový displej o rozlišení 320 × 400 bodů s využitím 262 tis. barev. Součástí bude i stylus, který má ovládání usnadnit. Telefon podporuje sítě 850/900/1800/1900 MHz, je vybaven slotem na microSD karty a USB portem.

Z multimediálních funkcí stojí za zmínku 3 Mpx fotoaparát, FM rádio a přehrávač audio a video záznamů. Obsluhu má usnadnit 39 nainstalovaných jazyků, včetně češtiny. Zaujal i vás?

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty