Hlavní navigace

Kratos bude hratelná postava v novém Mortal Kombat

Hlavní hrdina série God of War, ještě neřekl své poslední slovo. Po tom, co vyvraždil bohy na Olympu, se Sparťanský bojovník vrhne do universa bojovky Mortal Kombat. A poteče hodně krve.
Jiří Škrampal 9. 12. 2010

Sdílet

Poslední díl amerického vydání Oficiálního PlayStation 3 magazínu přinesl zmínku o účasti Sparťanského řezníka Krata, hlavního hrdiny série God of War, ve velmi očekávané bojovce Mortal Kombat (9). Krata i s jeho sbírkou magických zbraní samozřejmě najdete pouze ve verzi pro PlayStation 3. Vyvstává tak otázka, jakou exkluzivní postavu dostane verze pro Xbox 360? Že by Master Chiefa nebo snad Marcuse Pheonixe s jeho příruční motorovkou?

Samotný Kratos už si svojí bojovkovou premiéru užil ve výborném spin-offu známé série Soul Calibur s podtitulem Broken Destiny, který vyšel minulý rok na handheld PSP. V Broken Destiny ale Kratovi chyběly jeho charakteristické krvavé finišery. Těch bude v Mortal Kombat naopak nespočet, protože se devátým dílem série vrací ke svým kořenům, včetně krvavých brutalit, které hru v jejích počátcích proslavily.

Zdroj: www.kotaku.com
 

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty