Hlavní navigace

Evernote 5 beta: kompletně změněný design

<p>&#160;</p>
Beta páté verze oblíbené aplikace Evernote přináší rozsáhlé změny uživatelského rozhraní, na kterých vývojáři pracovali asi rok. Výrazná modernizace by tak měla nabídnout nejen lepší vzhled, ale hlavně snadnější a rychlejší ovládání.
Martin Tábor 21. 7. 2013

Sdílet

V krátkém příspěvku na oficiálním blogu slibuje vývojářský tým kompletně nový zážitek, jednodušší ovládání, větší flexibilitu i „krásnější“ design než kdykoli předtím. Největší změny se přitom týkají desktopové verze, určené pro operační systém Windows. Právě Evernote pro desktop byl již delší dobu podrobován jen drobným evolučním změnám a provedení zřejmě přestalo odpovídat současným nárokům na jednoduché ovládání a moderní představě „light-designu“ GUI.

Evernote 5 beta pro Windows

I když je pátá verze Evernotu zatím ve fázi beta, nabízí údajně více než 100 vylepšení a každý tak může výraznou změnu již sám ozkoušet. Pro „pracovní“ nasazení však zatím není nejnovější varianta úplně vhodná. Jednou z funkcí, na které bylo údajně výrazně zapracováno, je i vyhledávání, jež nabízí nové nástroje a inteligentní nápovědu. I přes existenci webového rozhraní a mobilních aplikací může zcela nová verze pro desktop Evernotu a jeho uživatelům jistě pomoci.

Zdroj: evernote.com

Autor článku