Hlavní navigace

Evernote 4.2 plně podporuje Android Jelly Bean

<p>&#160;</p>
Nová verze oblíbené aplikace Evernote přichází s plnou podporou Androidu 4.1. Novinkou je tak např. zohlednění nové interaktivní notifikace, která je údajně zároveň jednou z nejoblíbenějších funkcí posledního Androidu.
Martin Tábor 3. 9. 2012

Sdílet

Evernote patří k nejkvalitnějším, částečně bezplatným, nástrojům pro správu poznámek. Je multiplatformní, takže existuje v podobě klienta takřka pro všechny mobilní operační systémy od Androidu přes iOS, Windows Phone 7 či Blackberry. Program existuje i v podobě  desktopové aplikace pro Windows a OS X, přičemž z ostatních platforem se dá ke službě dostat neméně pohodlně skrze přehledné webové rozhraní. Své poznámky tak budete mít opravdu stále po ruce, i když se rozhodnete v budoucnu přejít ke konkurenci. Tomu může konkurovat jen málokdo a např. OneNote od Microsoftu takové možnosti zřejmě nikdy nenabídne.

Možnosti aplikace Evernote pro Android

Když k tomu připočteme ještě rozsáhlé schopnosti a zajímavé funkce, nelze se divit, že Evernote je jednou z nejoblíbenějších aplikací ve své kategorii. Verze 4.2 aktuálně přichází s podporou funkcí Androidu Jelly Bean a jmenovitě jde především o novou interaktivní notifikační lištu. Nově tak uživatel neobdrží pouze fádní upozornění o dokončení synchronizace či uploadu fotografií, ale přímo v notifikační liště si může obrázky prohlédnout, přečíst úryvek z textu nebo přejít k editaci. V případě většího množství událostí navíc dojde k jejich spojení do jedné položky. Zlepšen byl údajně i výkon, a tak by měla aplikace pracovat na stejně rychlém přístroji o něco svižněji, což se, přiznejme si, hodí vždy.

Zdroj: androidpolice.com

Autor článku