Hlavní navigace

Deepolis

Pokud jste už jako malí milovali knihy jako 20000 mil pod pořem od Jula Verna, kde se objevila postava bájného Kapitána Nema a jeho supermoderní ponorky Nautilus, a nebo pokud se zkrátka zajímáte o tyto podmořské bitevníky, tato hra je přímo pro vás.
Jan Šťastný 18. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hra, která získala několik ocenění, si vás podmaní už od prvního spuštění. Velmi přehledné menu vám nasměruje první herní krůčky, abyste se pak následně stali obávaným kapitánem ponorky, které se budou všichni ostatní bát. Toho můžete docílit buď cestou osamoceného vlka, tedy tak, že budete hrát čistě sami na sebe, a nebo se můžete přidat do nějaké guildy a plnit tak úkoly s ostatními společně.

Úkoly jsou veskrze jasné, ničit, ničit a ničit. Budete ničit ponorky NPC postav, ale také reálných protivníků, tedy hráčů sedících třeba na druhém konci světa. Postupem času se vám navyšuje level a dostáváte nové zbraně a vybavení. Za každou splněnou misi jste také odměněni herními platidly, jež se nazývají Helix a Cel. Těmito platidly potom můžete v aukci třeba vydražit nějakou exkluzivní výbavu nebo zbraně. Pokud se vám nechce čekat, až nasbíráte daný počet Helixů, můžete si je dokoupit reálnými penězi.

Hra disponuje velmi efektivní a plynulou grafikou, za kterou se vývojáři určitě stydět nemusí. Rozlehlé herní mapy, více než třicet vesmírných stanic a několik herních modů jako Stealth nebo Fog of War vás dokáží zabavit na dlouhé hodiny a nutno dodat, že nudit se určitě nebudete.
 

 Hru může hrát zdarma na serveru GamesCafe.cz.

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty