Hlavní navigace

Chatování na Facebooku nyní i mobilně přes ICQ

Společnost ICQ, provozovatel IM služeb, rozšiřuje svou nabídku mobilních služeb o integraci facebookového chatu do mobilní aplikace ICQ pro mobilní telefony,které podporují platformu Java.
David Procházka 25. 5. 2010

Sdílet

Nyní mohou uživatelé chatovat se svými přáteli, kteří jsou online na Facebooku, přímo ze své mobilní aplikace ICQ. S integrovaným chatováním na Facebooku nabízí mobilní aplikace ICQ pro Java telefony výhody připojení k populární sociální síti prostřednictvím služby pro instant messaging. Nová verze mobilní aplikace ICQ s facebookovým chatem poskytuje flexibilitu a nezávislost, protože uživatelé mohou zůstat ve spojení se svými přáteli z Facebooku prostřednictvím ICQ a zároveň komunikovat v rámci ICQ sítě.

 

Elaiv Moshe, výkonný ředitel ICQ, k tomuto kroku dodává: "Mezi uživateli ICQ cítíme stále větší poptávku po mobilních aplikacích a s tímto rozšířením ICQ služeb nabízíme funkcionalitu, která byla vyžadována nejvíce - tedy spojení online aktivit s využitím na mobilních telefonech." Aplikaci ICQ pro mobilní zařízení si můžete stáhnout přímo pod tímto článkem. Důležité je, aby váš telefon podporoval platformu J2ME Java, která je ale u drtivé většiny moderních telefonů standardem. Pro neomezené využívání mobilního ICQ je vhodné aktivovat alespoň základní datový tarif u vašeho operátora. Kromě verze ICQ pro telefony s Java platformou jsou dostupné i verze pro chytré telefony - například pro Windows Mobile.

Zdroj: Tisková zpráva

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty