Hlavní navigace

Budou Kane & Lynch ve druhém díle nazí?

Přinášíme vám trochu těch neověřených informací nabytých množstvím spekulací. Vzhledem k tomu, že ale oficiální kanály mlčí, nezbývá, než se spoléhat na tajné informátory. Jak to tedy vypadá s druhým dílem Kane & Lynch?

Sdílet

Naposledy jsme vám přinesli video, kde se údajní Kane & Lynch perou se psem v čínském bistru (video si můžete prohlédnout zde). Jak je dobře vidět, oba dva muži jsou nahatí a kryje je pouze špína. Jak je možné, že se hrdinové dostali do takových potíží?

Na to se pokoušel odpovědět jeden z tajných informátorů zahraničního webu Kotaku. Upozorňujeme ale, že hrozí riziko spoileru. Pokud si tak druhý díl Kane & Lynche chcete vychutnat bez informací dopředu, varujeme, abyste nečetli dál. Kdo ví, třeba je to nakonec pravda. Pro ostatní tedy – co přesně se hrdinům stane?

Údajně běhají nazí, protože v předchozím levelu byly přepadeni a měli být znásilněni! Kdo si vzpomněl na Pulp Fiction, není sám.

Další informací by pak měla být možnost co-op multiplayeru pro celou kampaň. Bohužel Eidos zatím zarytě mlčí, takže žádné oficiální potvrzení nebo vyvrácení. Pevně doufejme, že ale brzy nějaká ta plnohodnotná zpráva vyjde, protože my se už nemůžeme dočkat!

Zdroj: Kotaku.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty