Hlavní navigace

Autodesk SketchBook je k dispozici pro iPad 2

Společnost Autodesk uvedla novou verzi aplikace SketchBook pro iPad. Nová aplikace využívá naplno vlastnosti a výpočetní výkon zařízení iPad 2. Kromě toho umožňuje uživateli kombinovat celou řadu grafických nástrojů.
David Procházka 17. 5. 2011

Sdílet

Nová verze aplikace Autodesk SketchBook pro iPad umožňuje uživateli při kreslení kombinovat vysoce kvalitní digitální tužky, pera, zvýrazňovače a rozprašovače, takže je možné vytvářet propracované digitální kresby. Aplikace umocňuje vlastnosti zařízení iPad 2 a poskytuje dosud nejvyšší rozlišení digitálního plátna, takže uživatelé mohou vytvářet kvalitní tisky přímo z iPadu.

 

Zdokonalená přenosnost mezi zařízeními se systémem iOS navíc uživatelům umožňuje začít skicovat na zařízení iPhone, pokračovat v kreslení na iPad a dokončit výkres na počítači Mac. Autodesk SketchBook Pro pro iPad nyní nabízí 90 nových štětců a ovládacích prvků. V kombinaci s novými přizpůsobitelnými paletami a gesty mají uživatelé snadný a rychlý přístup ke svým oblíbeným štětcům a barvám.

Nové klíčové funkce aplikace Autodesk SketchBook Pro pro iPad 2 umožňují uživatelům:

  • importovat fotografie pořízené kamerou iPad 2 přímo do editoru vrstev
  • vytvářet plátna s vysokým rozlišením 2 048 x 1 536 pixelů a až se čtyřmi vrstvami pro výstup obrazu ve formátu 5x7 palců při 300 dpi nebo 8x10 palců při 200 dpi
  • využívat až 12 vrstev standardních pláten s rozlišením 1 024 x 768
  • exportovat a importovat obrázky prostřednictvím funkce Dropbox přímo z aplikace mezi zařízeními iPhone, iPod touch, iPad a Mac

Cena aplikace na iTunes je 5 USD, tedy zhruba 85 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Autor článku