Hlavní navigace

Apple vypustil nejnovější iOS 9.3

Apple kromě nového iPhonu a iPadu vydal i upgrade operačního systému iOS. Poslední verze 9.3 je určena pro všechna zařízení, která aktuálně pohání iOS 8 nebo 9, a jde o největší aktualizaci od loňského září.
Martin Tábor 4. 4. 2016

Sdílet

Nejnovější verze jablečného systému přináší řadu novinek a mohou ji stahovat majitelé iPhonů 4S, iPadů Mini, iPadů 2, iPodů Touch 5. generace a novějších verzí. Funkce Night Shift je tzv. noční režim, který automaticky reguluje barvy displeje a snaží se eliminovat modré světlo, které může posléze způsobit problémy s usínáním. Podobný režim by měl obsahovat konečně i příští Android a doposud jste ergonomický tento problém mohli řešit aplikacemi třetích stran.

Apple iOS 9.3

Z dalších novinek musíme zmínit poznámky, které můžete nově chránit otiskem prstu a vylepšenou aplikací Zdraví, která nyní poskytuje detailnější přehledy. Funkce sdílený iPad zase umožňuje přepínat mezi více účty při sdílení jednoho zařízení žáky ve školách. Nějaké novinky se však týkají každé zabudované aplikace. I když některé analytické firmy hodnotí verzi 9.3 jako zatím nejstabilnější iOS, pravdou je, že již vyšla aktualizace 9.3.1, která řeší tak zásadní problém jako nemožnost otevírání webových odkazů.

Zdroj: apple.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty