Hlavní navigace

Apple vydal první update pro iOS 6

Apple přišel s vůbec prvním updatem od vydání šesté verze svého mobilního systému iOS. Aktualizovaný systém nese označení 6.0.1 a zásadní zlepšení zatím nepřináší. Těch by se měli uživatelé dočkat až s příchodem iOS 6.1.
Martin Tábor 4. 11. 2012

Sdílet

Šestá verze mobilního „jablečného“ systému bezpochyby patří k těm kontroverznějším, a to především tváří v tvář novinkám jako např. vlastní mapy společnosti Apple apod. Snaha jedné z největších firem světa, stát se nezávislá na konkurenčním Googlu, tak vyústila de facto v poškození svých vlastních zákazníků a uživatelů. Těžko říci, zda dobré jméno Applu v tomto ohledu alespoň trochu podržel nad vodou fakt, že se za tuto skutečnost svým uživatelům omluvil formou veřejného dopisu po čase sám CEO společnosti.

OTA aktualizace na iOS 6.0.1

Aktuálně uvolněná verze 6.0.1 je prvním updatem, který přináší opravy pouze několika nejzásadnějších chyb. Z nich lze zmínit kupříkladu:

  • problém s bezdrátovou instalací software u iPhonu 5,
  • nespolehlivost iPhonu 5 a iPodu 5 při šifrování WI-FI pomocí WPA2,
  • chyba, která občas způsobovala nenalezení mobilní sítě,
  • chyba v Kódovém zámku, umožňující přístup k detailům v Passbooku z uzamčené obrazovky,
  • probém s nespuštěním blesku při fotografování, chybné zobrazení klávesnice atd.

Update 6.0.1 tak mnoho nového skutečně nepřináší a na zásadnější změny sii uživatelé zařízení od Applu počkají až do vydání iOS 6.1. Právě tato verze by mohla přijít s opravou některých nejvíce kritizovaných záležitostí a její beta je ostatně již nyní dostupná vývojářům aplikací.

Zdroj: techspot.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty