Hlavní navigace

Alan Wake vyjde o týden dřív

<p>&#160;</p>
Pokud si brousíte zuby na psychologický horor pro Xbox 360 Alan Wake, máme pro vás dobrou zprávu, ve vašich mechanikách se může roztočit už 14. května. Nad PC verzí stále visí velký otazník.
Jiří Škrampal 9. 4. 2010

Sdílet

Tisková zpráva, která oznamuje předčasné vydání hry, není zrovna obvyklá. Potěší ještě mnohem víc, pokud se týká tak očekávané hry, jakou je Alan Wake.

Celá zpráva zní: "Dlouho očekávaný psychologický thriller Alan Wake dorazí do České republiky již 14. května. Oproti původnímu plánovanému datu budou mít fanoušci možnost prožít tento mysteriózní příběh o celý týden dříve.

Napínavý příběh Alana Waka vypráví o tvůrčím bloku úspěšného spisovatele, jehož psychologické thrillery se shodou náhod promění v realitu.

Hra je vyvíjena exkluzivně pro Xbox 360 renomovaným finským studiem Remedy, které stojí za legendární dvoudílnou sérií Max Payne."

O PC verzi se zatím taktně mlčí. I když je jisté, že nevyjde společně s konzolovou, několik členů studia Remedy se nechalo slyšet, že by Alana na PC velmi rádi viděli, jsou ale malé studio a tak se v současnosti musejí soustředit na jedinou platformu.

Zdroj: tisková zpráva

Autor článku