Hlavní navigace

Aerosmith žalují bloggera. Soud vážně začal

V Americe je možné snad úplně všechno. Od klonování obratlovců po soud s lidmi, kteří napsali, co si myslí. Dnešní článek tedy berte jako varování. Začneme úplně opačně, než jak o tom informují americká média.
27. 9. 2008

Sdílet

Ti očividně nechápou důležitost faktů. My si je tedy shrneme. Na Blogspotu se objevily dva články. V součtu je četlo 38 lidí!!! První, ten vážnější, celých jednatřicet čtenářů za tento rok. Ten druhý, o něco méně závadný, jen za minulý měsíc sedm. O čem blogy jsou? O „velice intimních detailech,“ jak sdělil novinářům a soudu Steven Tyler, frontman skupiny Aerosmith. Konkrétně šlo o informace o smrti jeho matky. Což je samozřejmě nepříjemné téma, jenže na druhou stranu se nejednalo o nadsázku nebo urážku. Zkrátka a dobře šlo o informaci. Tyler tedy vznesl obvinění proti dvěma neznámým autorům. Zatím se prokázalo, že jeden z nich psal pod přezdívkou „Brandy“.

Věci se daly do pohybu. Google byl požádán o stažení příspěvků a zablokování přístupů k těmto „intimním detailům“. Během čtyřiadvaceti hodin bylo vše zařízeno. Kdo se chtěl podívat, našel leda větu „This blog is under review due to possible blogger terms of service violations.“ Jediným skutečně vážným argumentem v rukách Tylera zůstává fakt, že se za něj měli neznámí bloggeři vydávat a „učinili to podle mne už v roce 2007, určitě se jedná o stejnou skupinu!“ Zdali jde o konspiraci nebo pomatenou mysl aktérů, nevíme. Každopádně aby se člověk v Americe bál něco napsat.


 

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty