Hlavní navigace

Adobe Photoshop CS6 beta

Firma Adobe již nějakou dobu pracuje na šesté verzi nejoblíbenějšího bitmapového editoru. Aktuálně vývoj dospěl k verzi beta, kterou si zájemci mohou zdarma stáhnout z webu společnosti.
Martin Tábor 29. 3. 2012

Sdílet

Nových věcí v blížící se šesté verzi Photoshopu je skutečně mnoho. Velkou výhodou je tak nesporně i fakt, že se firma Adobe rozhodla dát betu zcela volně k dispozici a bude ji možné zdarma používat až do příchodu verze finální na přelomu pololetí. Beta Photoshopu CS6 navíc obsahuje již téměř veškeré plánované funkce a celá aplikace tak nadále projde pouze konečným dolaďováním a odstraněním nalezených chyb. Právě ke kvalitě konečného produktu by měli znatelně přispět i uživatelé současného vývojového sestavení, kteří oznámí potenciálně objevené problémy a nedostatky.

Photoshop CS6 Beta – nové funkce

Nová verze bitmapového editoru Photoshop dorazí na pulty obchodů např. s optimalizovanými algoritmy, které zajistí mnohem rychlejší zpracování grafických úloh na stejně výkonném hardwaru. Dále bylo zapracováno i na kvalitě samotného obrazového výstupu, kde můžeme zmínit především nástroj pro automatické nahrazení či doplnění chybějící části fotografie. Nástroj je nyní inteligentnější a oproti stávající verzi umožni i interakci s uživatelem, který může v případě zájmu nastavit konkrétní parametry podle vlastní úvahy. Zcela novou možností jsou poté nástroje pro práci s videem. Adobe Photoshop CS6 by měl vyjít v druhém kvartálu s cenou 699 nebo 999 dolarů za rozšířenou verzi.

Zdroj: adobe.com

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty