Hlavní navigace

Acronis True Image 2010 Plus pack

Před několika dny byla vydána zcela nová verze nástroje Acronis True Image 2010 v českém jazyce. Jde o sofistikovaný software pro zálohování a obnovu dat. Nyní tvůrci přidávají i speciální verzi označenou jako Plus pack.
David Procházka 16. 12. 2009

Sdílet

Acronis True Image ve verzi Home je nástroj pro komplexní zálohování a klonování pevných disků. Umožňuje zálohovat kompletní PC, včetně operačního systému, aplikací, uživatelských nastavení a veškerých dat. Verze pro rok 2010 začala plně podporovat Windows 7, přináší funkci Acronis Nonstop Backup pro neustálé zálohování s možností vrácení změn do libovolného bodu v historii a nově podporuje také virtuální disky.

Plus Pack pro Acronis True Image Home 2010 je nejnovější přírůstek do rodiny produktů Acronis pro zálohování a obnovu. Je dostupný jako volitelný doplněk pro Acronis True Image Home 2010. Obsahuje tři komponenty, které byly tradičně vyhrazeny pouze pro podnikovou řadu produktů Acronis, a tak je zpřístupňuje pokročilým uživatelům v domácnostech.

  • Acronis Universal Restore - možnost obnovy zálohy na hardwarově odlišný počítač
  • Podpora pro dynamické disky - možnost zálohovat a obnovovat dynamické disky
  • Podpora předinstalačního prostředí WinPE - Microsoft Windows Preinstallation Enviroment

Dlužno dodat, že veze Home stojí cca tisícovku, za Plus pack si pak připravte dvakrát tolik. Acronis má konkurenci v podobě Norton Ghost 15, který vyšel před třemi týdny.

Zdroj: Acronis

Autor článku

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty