How to Make Thai Food Panaeng Curry 1.0

Phanaeng also spelled phanang and other variants is a type of red Thai curry that is thick, salty and sweet, with a nutty peanut flavor. The earliest known mention of phanaeng appears in Mom Somchin Rachanupraphan's book Tamra Kap Khao (ตำรากับเข้า), published in 1890 (2441 BE, 109 RE)
A popular phanaeng curry dish is beef phanaeng.[citation needed] For vegetarians and vegans, there are vegetarian/vegan alternatives for shrimp paste called kapi chae in Thai, and the fish sauce can be substituted with a strong vegetable stock or soy sauce. Tofu can be used in place of meat. In Thailand, this curry is usually eaten with rice.

Celkové hodnocení

Průměr hodnocení
3

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Přejít do Google Play

Souhrnné informace o How to Make Thai Food Panaeng Curry

  • Verze programu

    1.0
  • Autor

  • Potřeba instalace

    ano
  • Jazyk

    • Angličtina
  • Staženo

    0× celkem
    0× tento měsíc
  • Poslední aktualizace

    13. 10. 2017

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty