蒸菜美食大全 1.1

我国素有“无菜不蒸”的说法,自古以来,人们就开始用蒸来烹饪菜肴。蒸是一种重要的烹调方法,是以蒸气加热,使调好味的原料成熟或酥烂入味。
蒸菜具有许多优点和特点,如营养美味、少油少盐、原汁原味、美观大方,对于忙碌的现代人而言,要兼顾健康与美味,“蒸”是值得大力推广的烹调法。
按禽蛋、水产、畜肉、蔬菜等食材进行分类精选了蒸菜美食菜谱,并介绍了其材料,做法,食材的营养分析。

离线浏览,不用联网也可以浏览,速度快,无广告。

Celkové hodnocení

Průměr hodnocení
3

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Přejít do App Store

Souhrnné informace o 蒸菜美食大全

  • Verze programu

    1.1
  • Autor

  • Potřeba instalace

    ano
  • Velikost souboru

    49,04 MB
  • Systémové požadavky

    Aplikace pro: iPhone, iPad
  • Jazyk

    • Angličtina
  • Staženo

    1× celkem
    0× tento měsíc
  • Poslední aktualizace

    7. 3. 2017

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty