Hlavní navigace

 Matematikë elementare 1.0.1

Ky aplikacion ka për qëllim që nxënësit e shkollave fillore të mësojnë matematikën bazike nëpërmjet këtij aplikacioni, tërësisht me qëllime edukative.

Kategoritë e aplikacionit janë:

1. Numrat
2. Numratorja
3. Radhitja
4. Mbledhja
5. Zbritja
6. Shumëzimi
7 Pjesëtimi

Në kategorinë e parë, tek numrat përdoruesit gjegjësisht nxënësit mund të mësojnë numrat, dhe njëkohësisht të dëgjojnë me zë shqiptimin e numrave!

Tek Numratorja përdoruesit mund të mësojnë të numërojnë elemente të ndryshme të dashura për fëmijë si pemë, automjete, lodra te ndryshme etj!

Tek Radhitja nxënësit duhet të radhisin numrat me radhë, qoftë nga më i vogli tek më i madhi ose e kundërta. Nganjëhere atyre u kërkohet të radhisin numra tek ose çift!

Mbledhja është kategori e llogaritjeve të ndryshme matematikore, e që në këtë aplikacion tërësisht edukativ nxënësve u kërkohet të mbledhin numra të ndryshëm!

Zbritja është kategori ku nxënësve u kërkohet të zbresin numra të caktuar!
Ngjashëm janë edhe kategoritë tjera si shumëzimi dhe pjesëtimi

Duke përdorur këtë aplikacion ju:

1) Do të mësoni matematikën elementare
2) Do të mësoni numrat dhe operacionet kryesore në lëndën e matemaikës
3) Do të zhvilloni inteligjencën
4) Do të ushtroni të mbajturit në mend

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me 5 yje!

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com

Celkové hodnocení

Průměr hodnocení
3

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Přejít do App Store

Souhrnné informace o Matematikë elementare

 • Verze programu

  1.0.1
 • Autor

 • Potřeba instalace

  ano
 • Velikost souboru

  16,36 MB
 • Systémové požadavky

  Aplikace pro: iPhone, iPad
 • Jazyk

  • Angličtina
 • Staženo

  0× celkem
  0× tento měsíc
 • Poslední aktualizace

  13. 5. 2020

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty