美味手工包子做法大全 2.0

包子,中国传统食品之一,包子通常是用面做皮,用菜、肉或糖等做馅儿。不带馅的则称作馒头。在江南的有些地区,馒头与包子是不分的,他们将带馅的包子称作肉馒头。

包子一般是用面粉发酵做成的,大小依据馅心的大小有所不同,最小的可以称作小笼包,其他依次为中包、大包。常用馅心为肉、芝麻、豆沙、干菜肉等,出名的有广东叉烧包、上海灌汤包。

特色说明:
①图文并茂,简单易学!
②完美的收藏功能,让你更方便的使用!
③完美的分享功能,让你分享美味给你的亲朋好友!
④搜索功能让你快速找到想吃的菜谱。
⑤附带有各种小Tips, 每天有不同的惊喜。

Celkové hodnocení

Průměr hodnocení
3

Pro hodnocení programu se prosím nejprve přihlaste

Přejít do App Store

Souhrnné informace o 美味手工包子做法大全

  • Verze programu

    2.0
  • Autor

  • Potřeba instalace

    ano
  • Velikost souboru

    22,38 MB
  • Systémové požadavky

    Aplikace pro: iPhone, iPad
  • Jazyk

    • Angličtina
    • ,
    • Čínština
    • ,
    • Japonština
    • ,
    • Korejština
    • ,
    • Němčina
    • ,
    • Polština
    • ,
    • Španělština
  • Staženo

    0× celkem
    0× tento měsíc
  • Poslední aktualizace

    11. 3. 2017

Něco jsme propásli?

Dejte nám vědět. Upozornit redakci Stahuj
Velice děkujeme za Vaše podněty